Loading...

Egyedülálló terápia, a lézer erejét felhasználva.
Néhány felhasználási mód: Lábszárfekély
Diabéteszes láb
Krónikus sebek
Akut sebek
Posztoperatív sebgyógyírás 
Makacs sebgyógyításra ajánljuk: - Bőrgyógyászat számára fejlesztett eszközöket

Makacs sebek gyógyítása

Rohanó életünk velejárója, hogy valamelyik testrészünkön ütés, vágás, horzsolás hatására a bőrfelszín megsérül, seb keletkezik. Ha egészségesek vagyunk ezek a sebek méretüktől, mélységüktől, keletkezés okától függően néhány nap/hét alatt begyógyulnak. Ha szervezetünkben valamilyen működési zavar támad akkor előfordulhat, hogy ez a seb elfertőződik, a sebgyógyulás folyamata lassú. Vérkeringési, vagy nyirokkeringési zavarok esetén nem jut elég tápanyag a sejtekhez, ilyenkor nemcsak sérülés esetén nehezebb a sebgyógyulás, hanem maga a betegség szövődményeként is sebek jönnek létre, kialakulhat a fekélyek. A cukorbetegség / diabétesz is nagy mértékben rontja a sebgyógyulást és kialakulhat az erek károsodásából származó diabéteszes láb.

Lézertű kezelés

A technológia lehetővé teszi a sebfelületen a háromszínű lézeres kezelés egyidejű alkalmazását, úgy mint infravörös, vörös és ibolya. Míg a vörös, infravörös lézerfény gyorsítja a sebgyógyulást, az ibolya baktériumölő tulajdonságú. Még a sebfertőzéseket okozó multirezisztens baktériumokat is hatékonyan el lehet távolítani. A kombinált, különböző hullámhosszú lézeres kezelés elősegíti a makacs krónikus sebek gyógyulását.

Lézertű kezelés előnyei a hagyományos kelésekkel szemben

Gyorsabb sebgyógyulás;
Krónikus fekélyek gyógyítása (ezen sebek gyógyítása általában egyéb eljárást alkalmazva sikertelen)

Felhasználási terület:

- Ortopédia
- Sportgyógyászat
- Reumatológia
- Bőrgyógyászat
- Akupunktúra

Mire alkalmas?

Az eszköz alkalmas izmok, inak, ízületek lézeres kezelésére. Speciális feltétet felhelyezve alkalmassá válik lézerzuhanyos sebkezelések lebonyolítására. Lézer akupunktúra is végrehajtható az eszközzel.

Kezelés alapjai

Az eszköz a lézer segítségével gyógyít. A lézer klinikai és biológia hatása évtizedek óta ismert. Alkalmazása segíti az igen nehezen gyógyuló sebek gyógyulását, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású.