Loading...

Egyedülálló terápia, a lézer erejét felhasználva.
Néhány felhasználási mód: - Térd osteoarthritis,
- Acromioclavicularis ízületi fájdalom,
- Heberden- és Bouchard-csomók
Néhány felhasználási terület: - Ortopédia,
- Sport medicina,
- Rehabilitáció,
- Reumatológia
Néhány videó a felhasználásról:
Ízületi problémák

Magyarországon a leggyakoribb ízületi betegségek az artrózis (porckopás) és az artritisz (ízületi gyulladás). Mindkét betegség jellemzője az ízületi porcok károsodása (artrózis esetén túlterhelés következtében kopás, artritisz esetén autoimmun folyamatok hatására eróziók). Bármelyik ízületi betegségben is szenvedünk biztosan jelentkezik a fájdalom, a duzzanat, a gyulladás. Súlyosabb esetben mozgásunk korlátozódik, életminőségünk romlik. Statisztikák alapján 60 év felett minden második ember szenved ízületi betegségekben.

Lézertű kezelés

Ez a technológia lehetővé teszi a lézer célzott és pontos besugárzását az ízületek közti térbe. Mélyebb szöveti régióba is behatol, így itt is ki tudja fejteni gyógyító hatását. A fájdalmas régió egyszerre több oldalról is kezelhető, így egyenletes lesz íz ízület gyógyítása. Az orvos, vagy a terapeuta fájdalmas területre felhelyezi a lézert kibocsájtó optikai szálakat és a gyógyítási paraméterek beállítása után  nem kell jelen lenni a kezelésen, újabb pácienst tud ellátni. Már kevés kezelés elegendő a fájdalm enyhítésére és a mobilitás javítására.

Lézertű kezelés előnyei a hagyományos kelésekkel szemben

Non-invazív kezelés, tehát nincs szükség szúrásra, vágásra, a szervezetbe való behatolás nélkül történik a gyógyítás a bőrfelszínen keresztül. Nincs szükség fájdalmas szteroid injekciókra, protézis műtétekre. Az is ismeretes mindenki előtt, hogy a rendszeres szedett szteroid, vagy nem-szteroid tartalmú fájdalomcsillapító, gyulladás csökkentő tablettáknak is számtalan mellékhatása van. Károsíthatják az emésztő rendszert, a májat, veséket és a szívet. A lézertű kezelésnek nincs mellékhatása! Ez a kezelés jól kombinálható egyéb terápiákkal a gyors és biztos hatás elérésére.

           Az ujjakon lévő Heberden csomóknak kezelése
 

           Térd artrosis kezelése

Felhasználási terület:

- Ortopédia
- Sportgyógyászat
- Reumatológia
- Bőrgyógyászat
- Akupunktúra

Mire alkalmas?

Az eszköz alkalmas izmok, inak, ízületek lézeres kezelésére. Speciális feltétet felhelyezve alkalmassá válik lézerzuhanyos sebkezelések lebonyolítására. Lézer akupunktúra is végrehajtható az eszközzel.

Kezelés alapjai

Az eszköz a lézer segítségével gyógyít. A lézer klinikai és biológia hatása évtizedek óta ismert. Alkalmazása segíti az igen nehezen gyógyuló sebek gyógyulását, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású.