Loading...

Egyedülálló terápia, a lézer erejét felhasználva.
Néhány felhasználási mód: Izomrost szakadás
Izomköteg szakadás
Piriformis szindróma
Izompólyákban kialakult feszültségek
Teniszkönyök
Achilles-ín gyulladás
Patella ín tendinitis
Sinding-Larsen-Johansson-betegség
Oldalszalag gyulladás
Ficam, rándulás
Achilles-ín szakadás posztoperatív kezelés
Izom és in problémákra ajánljuk: - Ortopédia és Sport terápia eszközeit
Néhány videó a felhasználásról:

Izmok és inak sérülései

A mozgásszervi rendszer sérülései elsősorban az izmokat és inakat érinti. Ezek a sérülések nagy fájdalommal és duzzanattal járnak, illetve mozgás nagy mértékben korlátozza. Versenysportolók esetén különösen fontos egy-egy ilyen izomsérülés után a gyors felépülés.

Lézertű kezelés

Ez a technológia lehetővé teszi a lézer célzott és pontos besugárzást. Mélyebb szöveti régióba is behatol, így itt is ki tudja fejteni gyógyító hatását. A fájdalmas rész egyszerre több oldalról is kezelhető, így egyenletes lesz az izmok gyógyítása. Az orvos, vagy a terapeuta fájdalmas területre felhelyezi a lézert kibocsájtó optikai szálakat és a gyógyítási paraméterek beállítása után nem szükséges jelen lenni a kezelésen, újabb pácienst tud ellátni. Már kevés kezelés elegendő a fájdalm enyhítésére és a mobilitás javítására.


Lézertű kezelés előnyei a hagyományos kelésekkel szemben

Gyorsult regenerálódás érhető el a sérült szövetekben. Izmok és inak szakadását korrigáló műtétek gyógyulása gyorsabb Ez a kezelés alkalmazható őnállóan, de jól kombinálható egyéb terápiákkal pl. lökéshullám terápia a gyors és biztos hatás elérésére.

           Carpalis alagút szindróma kezelése
 

           Achilles-ín gyulladás (achillodynia) kezelése

Felhasználási terület:

- Ortopédia
- Sportgyógyászat
- Reumatológia
- Bőrgyógyászat
- Akupunktúra

Mire alkalmas?

Az eszköz alkalmas izmok, inak, ízületek lézeres kezelésére. Speciális feltétet felhelyezve alkalmassá válik lézerzuhanyos sebkezelések lebonyolítására. Lézer akupunktúra is végrehajtható az eszközzel.

Kezelés alapjai

Az eszköz a lézer segítségével gyógyít. A lézer klinikai és biológia hatása évtizedek óta ismert. Alkalmazása segíti az igen nehezen gyógyuló sebek gyógyulását, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású.